een week verder

Door: Jeffry

Blijf op de hoogte en volg Jeffry

20 Maart 2010 | Indonesië, Surabaya

Een week verder!
Ja mensen we zijn er inmiddels alweer 10 dagen en ik moet zeggen de dagen gaan erg snel. We hebben sinds afgelopen vrijdag al weekend en dat is wel ff lekker om bij te komen in ons mooie huis. We zijn gisteren naar de red bridge geweest wat uiteindelijk tegen viel maar het reisje er naar toe was wel leuk veel van de stad gezien. Het was een brug waar veel oorlog slachtoffers zijn gevallen in 1945. We zijn nu naar een echte Aziatische shopping mall geweest! Het was erg goedkoop wat we daar zagen en heel anders dan die Westerse shopping malls. Ook hebben we voor ongeveer 2 euro een behandeling gehad met onze voeten en handen in een bak met honderden visjes die dan op je huid gaan zitten echt grappig!Het was voor mensen die eczeem of acne hadden erg goed voor je huid. Het is in Nederland ook alleen dan betaal je 35 euro voor een behandeling. Het is verder redelijk weer ’s middags wordt het vaak wel bewolkt maar het is wel gewoon 35 graden en erg benauwd. Morgen hebben we een bruiloft dus zijn benieuwd. Volgende week maandag moeten we gaan werken en dinsdag lessen volgen op school. Volgende week gaan we naar de dierentuin/ safaripark 3 uur rijden en kunnen we met een tijger op de foto schijnbaar ben benieuwd. Gister avond naar een club geweest red boxx was erg gezellig met de groep waren pas half 5 thuis maar konden uitslapen. Er draaide een dj uit Australie. Verder verbaas ik me ontzettend hoe de moslim vrouw die overdag met een hoofddoek oploopt ’s avonds helemaal los gaat in een club met echt de meeste sexy kleding niet te geloven. Het is zo krom daar kan ik niet over uit. Verder komen er mensen naar ons toe omdat we vaak de enigste blanken zijn en dat valt op en komen ze zich dus voorstellen aan je erg irritant soms. Gisteren ben ik erg verbrand door een half uur in het zwembad te liggen dus vandaag een dagje uit de zon gebleven, wel de fitness zaal ingedoken en elke dag maximaal opdrukken met Janko hahaha.. We gaan nu zo een hapje eten dus jullie horen weer snel van me als het internet het toelaat foto’s is nog steeds een probleem haha
Groetjes Jef

• 20 Maart 2010 - 15:42

Ma :

Ha Jeffry,blij weer wat te horen van je! Heb je nog wat gekocht in de shopping mall? Wat lijkt me dat ook een leuke ervaring met die visjes!Jammer dat het zo benauwd is! Maar laat je eigen nou niet steeds verbranden! Hoe is het met de groep? Een hele leuke foto trouwens!En hoe is het in de polikliniek? Nou de groetjes xx ma

• 20 Maart 2010 - 18:30

Janice:

Wauw, wat een belevenissen allemaal (nu al!). Gaaf hoor. Succes!

• 20 Maart 2010 - 18:35

Sjaak:

Hoi Jef fijn dat je het zo goed naar je zin hebt. En ja ook dat je de moslims daar anders leert kennen dan bij ons,niet zo fanatiek he ?
    Kijk inderdaad uit met de zon. En ze proberen wel heel veel van de Nederlandse invloed te verbloemen ook over de oorlog toen de Jappen de Nederlanders hebben verjaagd en de vrijheid voor Indonesie in 1945 uitriepen. Onze koningin had het toen nog steeds over ons Nederland de echte vrijheid is pas in 1948 gekomen en daarmee ook de zorgen voor Indonesie. Veel plezier !

• 20 Maart 2010 - 18:55

Jannes:

Hey Chefke,

Genoeg vrije tijd zo te horen!! Is er nog een logeerplekje voor mij in jullie mooie villa? Heb je al een mooie plek gevonden voor mijn poster?

Groetjes

• 21 Maart 2010 - 18:39

Elly:

Hoi Jeffry
    Heel erg leuk om allemaal te lezen.Ik wil je ook nog heel erg bedanken voor de leuke kaart van Vera en jou voor mijn nieuwe job. Zaterdag zal ik vera bedanken op de verjaardag van Davey.
    Groetjes Elly

• 21 Maart 2010 - 22:19

Marianne:

hoef je alleen die dinsdag maar te gaan werken ofzo?????

Wel leuke verhalen hoor!!!

liefs Marianne

• 25 Maart 2010 - 08:42

Wesley (walt):

hey brother mickey hoe is het er allemaal mee? druk druk en nog eens druk zeker! vind het tof voor je dat je het zo goed naar je zin heb daar. ben je ook al naar een attractie park geweest of zit dat daar niet in de buurt? hier alles goed en ik zie het volgende verhaal wel weer verschijnen! gr je brother walt

• 28 Maart 2010 - 13:12

Elsbeth.rijneveld@ca:

Hoi Jeffry. de wereldreiziger,spijt heb ik dat onze reis nog niet is doorgegaan. Arie heeft dan wel een mooie auto een v.w snelle.Jij begint al behoorlijk javaans te worden,bruin en vreemde woorden zoals country dinges en campe of zo iets. wie is janco en is het zwembad achter je c-dinges? hier hagelt het en het is koud kan je een beetje warme lucht hierheen blazen?Ik ben benieuwd hoe de 2 bruiloften zijn geweest. een bofkont dat ben je. groeten van Elsbeth. p.s straks zie ik JannesBen M. vieren hun verjaardagen,Doeien transpireer ze.

Verslag uit: Indonesië, Surabaya

Surabaya 2010

08 Juni 2010

Fijn om weer terug te zijn!

26 Mei 2010

Bali & Lombok

03 Mei 2010

Eindelijk zover..

23 April 2010

Een verassend indrukwekkend weekend!

06 April 2010

beroemd zijn in Surabaya

12 Maart 2010

Eindelijk Internet

04 Maart 2010

Een paar dagen voor vertrek
Jeffry

Hoi ik ben Jeffry en vertrek 10 maart voor 13 weken naar Indonesie waar ik verblijf in Surabaya (op het eiland Java). Ik ga samen met 7 andere studenten waarvan er 5 fysiotherapie studeren en 2 verpleegkundigen. We zullen gaan stage lopen in het ziekenhuis van Dr. Soetomo in Surabaya stad. Waar we precies gehuisvestigd zijn is nog een mysterie haahha..Hoop het nog te weten voordat we vertrekken. Verder wens ik jullie veel leesplezier op mijn site en zal proberen om er regelmatig wat op te zetten over mijn ervaringen daar! groeten, Jeffry

Actief sinds 24 Feb. 2010